Kuchnia Tytusa to firma rodzinna. Jesteśmy związani z branżą gastronomiczną od trzech pokoleń.

Każdy z członków naszego zespołu wnosi swoje wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej, dzięki czemu możemy zaoferować swoje usługi w atrakcyjnych cenach przy zachowaniu wysokiej jakości oraz walorów smakowych 🙂
Szefem naszej kuchni jest Robert Grefling, absolwent Zespołu Szkół przy ul. Podkomorskiej w Poznaniu, który rozpoczął swoją przygodę z prawdziwą kuchnią w kultowej niegdyś restauracji „Adria”, następnie rozwijał swoje umiejętności w pierwszym 4 gwiazdkowym Hotelu w Poznaniu „Trawiński”.
Wieloletnie doświadczenie naszego Szefa Kuchni, wyczucie smaku oraz radość z pracy sprawiają, że każdy z naszych klientów będzie usatysfakcjonowany.
Specjalnością naszej kuchni są dania kuchni polskiej, przy uwzględnieniu nowych trendów oraz zachowaniu zasad zdrowego odżywiania, o które dbają nasi dietetycy.
Kuchnia Tytusa jest prowadzona przez firmę Grefling System Maciej Grefling z siedzibą przy ul. Hangarowej 14 w Poznaniu.